Senin, 01 September 2014

θέλετε να πάρετε, και στη συνέχεια να αποφασίσει για ένα σχολείο που ταιρι

Σκέφτηκες ποτέ Νοσηλευτικής ως επάγγελμά σας; Η φροντίδα των ηλικιωμένων, παίζοντας με τα παιδιά, παρηγορώντας ένα άρρωστο άτομο, που είναι εκεί για κάποιον όταν είναι στο κρεβάτι του θανάτου τους; Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που θα κάνατε είναι μια νοσοκόμα. Ο δεσμός που συσσωρεύεται μεταξύ του ασθενούς και του φροντιστή - νοσοκόμα, είναι κάτι που πρέπει να τιμηθεί. Ο ασθενής γίνεται εξαρτάται από εσάς, και εφ 'όσον είναι κάτω από τη φροντίδα σας, γίνεστε ο φύλακας άγγελός του.

Πολλοί άνθρωποι επίσης να πάτε για νοσηλευτική ως δεύτερη καριέρα τους. Για να γίνει μια ειδική νοσοκόμα, θα πρέπει να λάβει εκπαίδευση νοσοκόμων από οποιαδήποτε αναγνωρισμένη σχολή νοσοκόμων ή σχολή νοσοκόμων. Νοσοκόμα εκπαίδευση είναι ακριβώς όπως οποιαδήποτε άλλη εκπαίδευση, όπου θα πρέπει να διδάσκεται και να προετοιμαστεί για τη νοσηλευτική φροντίδα. Οι μαθητές θα πρέπει να δοθεί μαθήματα για διάφορες εκπαίδευσης για την υγεία και τα φάρμακα από επαγγελματίες ιατρούς, έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό, και τους εκπαιδευτικούς. Σχεδόν παντού σε όλο τον κόσμο τα βασικά μαθήματα είναι παρόμοια? όπως και η γενική περίθαλψη, νοσηλευτικής ψυχικής υγείας, και τη φροντίδα των άρρωστων παιδιών. Τα μαθήματα είναι συνήθως μακρά τρία χρόνια.

Νοσηλευτική διδάσκεται στις σχολές νοσοκόμων. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα μεταπτυχιακό προσόν σε οποιοδήποτε ειδικό θέμα στο πλαίσιο νοσηλευτικής από μια φημισμένη σχολή νοσοκόμων. Στο παρελθόν, η έμφαση ήταν μόνο για το πρακτικό μέρος, αλλά τώρα είναι όλα νοσηλευτικές σχολές εστιάζεται τόσο στο θεωρητικό όσο και το πρακτικό μέρος, όπως νοσηλευτές έχουν να αντιμετωπίσουν τόσα πολλά είδη των ασθενών. Θα πρέπει να ξέρετε τι να κάνετε και τι να μην, incase ο γιατρός δεν είναι γύρω. Τους δίνεται η βασική εκπαίδευση στην ιατρική, καθώς και. Νοσηλευτές σήμερα δεν είναι απλώς μια βοηθός του εν λόγω γιατρού, αλλά έχουν εκπαιδευτεί έτσι ώστε να είναι σε θέση να συμβάλλουν εξίσου στην ομάδα.

Νοσηλευτική εκπαίδευση:

Η πρώτη σχολή νοσοκόμων ορίστηκε από Florence Nightingale στο Νοσοκομείο St Thomas 'του Λονδίνου. Το πρόγραμμα σπουδών σε εκείνες τις ημέρες ήταν ακριβώς επικεντρώθηκε στην υγιεινή παράγοντες και ικανότητες του έργο. Νοσηλευτική εκείνη τη στιγμή υιοθετήθηκε κυρίως από τα κορίτσια, συχνά λαμβάνονται σε θρησκευτικά τάγματα, αλλά τώρα έχουμε βρει πολλά νοσοκόμοι σε όλα τα νοσοκομεία, ιδιαίτερα στον τομέα των υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Έτσι, πολλές νοσηλευτικές σχολές και κολέγια έχουν καταλήξει με την αυξανόμενη ανάγκη των νοσηλευτών σε όλο τον κόσμο. Έχει καταγραφεί ότι στην Αμερική η ίδια, υπάρχουν περίπου 45.000 νοσηλευτικές σχολές.

Πολλά από τα επιχειρήματα εξακολουθούν να περιβάλλουν νοσηλευτικής εκπαίδευσης. Ορισμένοι πιστεύουν ότι η πρακτική γνώση είναι αυτό που είναι πιο σημαντικό, αλλά ορισμένοι υποστηρίζουν ότι με τόσες πολλές προόδους που έρχονται στον ιατρικό κόσμο, αυτά τα σχολεία που θηλάζουν θα πρέπει να είναι σε θέση να τους διδάξει για την διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης, αλλά και για να δείτε την "μελλοντική εικόνα". Έτσι, για να καλύψει όλες αυτές τις ανάγκες, νοσηλευτικές σχολές ως στόχο να εκπαιδεύσει νοσοκόμες που μπορεί να καλλιεργηθεί και να εκπαιδεύονται για να είναι δια βίου εκπαιδευόμενους, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις αλλαγές τόσο στη θεωρία όσο και την πρακτική τμήματα της νοσηλευτικής.

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

Υπάρχουν μερικά σημεία που πρέπει να θυμάστε όταν πρόκειται για μια νοσηλευτική εκπαίδευση:

Αποφασίστε σχετικά με το τι πρόγραμμα που θέλετε να πάρετε, και στη συνέχεια να αποφασίσει για ένα σχολείο που ταιριάζει.
Ενημερωθείτε για τις χαρακτήρισε σχολεία γύρω από την περιοχή σας.
Μερικοί άνθρωποι θέλουν την προσοχή του ένα μικρό σχολείο, ενώ άλλοι προτιμούν την πνευματική διέγερση ενός μεγάλου ιδρύματος.
Κάντε ερωτήσεις σχετικά με το σχολείο, και η φήμη του σχολείου.
Είναι καλύτερο να πάρει ένα σχολείο όπου η αναλογία των φοιτητών και η σχολή είναι καλή. Είναι καλύτερα να είναι σε ένα μικρό μέγεθος της τάξης, έτσι ώστε θα πρέπει να δοθεί κάθε φοιτητής ίση προσοχή.
Βεβαιωθείτε ότι το σχολείο ανταποκρίνεται στα πρότυπα της εκπαίδευσης καθορίζονται από εθνικό οργανισμό διαπίστευσης.

Για να γίνει μια νοσοκόμα θα πρέπει να αφιερώσετε το χρόνο σας και να φροντίζετε κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να είναι μια νοσοκόμα σε οποιαδήποτε ηλικία. Εάν είστε στα τριάντα ή σαράντα σας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι επιλέξιμες. Εφ 'όσον είστε έτοιμοι να αφιερώσει τη ζωή σας σε αυτό το επάγγελμα, θα μπορεί να γίνει μια νοσοκόμα.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar